På utkikk etter båtplass?

Ønsker du hjelp til båtpussen?

Vi har gleden av å informere om at uttaket av båter har startet i dag, og fra neste uke vil utsetting av båter skje på tirsdager og torsdager.

Dette betyr at det nå er på tide å gjøre båten klar for sesongen! Og med det fine været som vi har for tiden, er det perfekte forhold for å nyte båtpussen.

Vi forstår imidlertid at båtpuss kan være en tidkrevende og krevende oppgave. Hvis du ønsker hjelp til båtpussen, er vi her for å bistå deg. Vi står klare til å ta oss av ulike aspekter ved båtpussen, slik at du kan fokusere på å nyte båtturene.

Enten det gjelder vask og polering av båtens skrog, rengjøring eller inspeksjon og vedlikehold av båtens motor, kan vi tilby skreddersydde tjenester som passer dine behov. Våre eksperter har kunnskapen og utstyret som trengs for å sikre at båten din er i topp stand for sesongen.

Ikke la båtpussen bli en byrde

Du kan være trygg på at båten din blir tatt hånd om av fagfolk som har lidenskap for sjølivet og ønsker å sikre at din båtopplevelse blir problemfri.

Ta kontakt med oss i dag for å diskutere dine båtpussebehov. Vi står klare til å hjelpe deg med å få båten din i optimal tilstand, slik at du kan glede deg over båtlivet uten bekymringer.

Ta kontakt med oss for tilbud

Kontakt oss på tove.fredriksen@fornebu-marina.no

Comments are closed.