Er båten din klar for vintersesongen?

Er båten din klar for vintersesongen?

Å sørge for at båten din er klar for vintersesongen er essensielt for å forhindre unødvendig slitasje og skader. Vår tjeneste inkluderer profesjonell telting av båten, noe som beskytter den mot vær og vind gjennom de kalde månedene.

Vi tilbyr telting av båten til konkurransedyktige priser. Du har også muligheten til å velge mellom å leie eller kjøpe nødvendig utstyr som presenning og stativ. Våre presenninger sikrer at båten din er godt beskyttet mot snø, is, og fuktighet, mens våre robuste stativer gir pålitelig støtte hele sesongen.

Vi vil gjerne høre fra deg

Er du interessert i å sikre at båten din er godt forberedt på vinteren? Send oss en forespørsel på tove.fredriksen@fornebu-marina.no, og vi tar hånd om resten. Enten du ønsker å leie eller kjøpe, kan vi skreddersy en løsning som passer dine behov og sørger for at båten din er sikret og klar for vinteren.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *