Holtekilen Båtservice

Holtekilen Båtservice

Gledelige nyheter – vi er stolte av å ønske Holtekilen Båtservice velkommen til Fornebu Marina fra 1. juni! Med over 30 års erfaring i båtbransjen og en lidenskap for faget, er Holtekilen Båtservice dedikert til å fremme et moderne syn på båtlivet. Deres målsetning er å sørge for trygghet og pålitelighet på sjøen for alle våre kunder.

Eksperter på båtservice: Vedlikehold og reparasjoner

De tilbyr spesialiserte tjenester i vedlikehold og service av velkjente motormerker som Mercury, Mercruiser, Volvo Penta, Yamaha og Suzuki. I tillegg utføres arbeid på glassfiber, elektriske systemer og diverse andre reparasjoner.

Hos Holtekilen Båtservice vil din båt få den oppmerksomheten den fortjener. La oss sikre at din tid på vannet er trygg og behagelig. Velg kvalitet og ekspertise – velg Holtekilen Båtservice ved Fornebu Marina.

Ta kontakt for et hyggelig tilbud

Ta gjerne kontakt med Andre Husborn på epost andre@ahmarine.no eller mobil +47 917 26 854.

Comments are closed.